ΘΕΑΝΩ ΤΣΑΜΠΑΖΗ

Θεανώ ΤσαμπάζηΗ κα. Θεανώ Τσαμπάζη έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 40 χρόνια ασχολίας με το χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ έχει εργαστεί στην τηλεόραση (εκπομπές, τηλεπαιχνίδια κ.α.), σε θεατρικές παραστάσεις, video clip Ελλήνων τραγουδιστών, επιδείξεις μόδας διασήμων σχεδιαστών, φωτογραφήσεις διάφορων περιοδικών, καθώς και σε Ελληνικές ταινίες.

Η απόλυτη επιτυχία και ο επαγγελματισμός της, το πείσμα και η αγάπη για το επάγγελμά της την ανέδειξαν, μετά από τη συμμετοχή της σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς επαγγελματικού μακιγιάζ.

Εκπροσώπισε τη χώρα μας και σε Διεθνείς διαγωνισμούς κερδίζοντας 2 φορές το 1ο βραβείο!

Σημαντικές προσωπικότητες την εμπιστεύτηκαν και έγιναν στενοί της φίλοι και πελάτες, συνεργάτες και υποστηρικτές της δουλειάς της, η οποία και έγινε αναγνωρίσιμη.

Το 1995 έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία σας καθηγήτρια του επαγγελματικού μακιγιάζ, σε διάφορες αξιόλογες σχολές, δημιουργεί το πρώτο Εργαστήρι ελευθέρων σπουδών επαγγελματικού μακιγιάζ στη Θεσσαλονίκη.

Διαδάσκει με μεγάλη υπευθυνότητα και προσωπικό ενδιαφέρον όλες τις τεχνικές και τα μυστικά του επαγγελματικού μακιγιάζ και των εφαρμογών του σε νέους σπουδαστές, ακολουθώντας τις εξελίξεις του χώρου και μελετώντας τις νέες τεχνικές και δυνατότητες των καινοτόμων προϊόντων.

 Φιλοσοφία της δουλειάς της είναι πάντα η δημιουργικότητα, η έμπνευση από τα ξεχωριστά προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε ατόμου, η προσαρμοστικότητα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των πελατών της.

Απώτερος σκοπός της δουλειάς της, είναι πάντα η παροχή υπηρεσιών υψηλής αισθητικής, η εξυπηρέτηση του εκάστοτε σκοπού και η ικανοποίηση του πελάτη.